Menu

Adviesbureau gespecialiseerd

in financiële en bedrijfskundige

diensten op maat

Finpartners is een adviesbureau gespecialiseerd in het aanbieden van financiële en bedrijfskundige diensten met toegevoegde waarde met het oog op de realisatie van aandeelhouderswaarde voor onze cliënten.

Finpartners bestaat momenteel uit een team van zeven partners die elk beschikken over een uitgebreide ervaring. Door de complementariteit van hun expertisedomeinen kan Finpartners een brede waaier van financiële & bedrijfskundige diensten aanbieden.

Zo biedt Finpartners onder meer advies bij fusies & overnames, herstructureringen of op het vlak van “corporate finance”. Andere gebieden van deskundigheid zijn subsidie-advies, bedrijfswaarderingen, algemene bedrijfs- en sectorconsulting en interim management opdrachten.

 

Bij Finpartners kunt u ook terecht voor het opzetten van een geïntegreerde BI Rapportering, Controlling & analytics services en advies op vlak van Excel. We beschikken over eigen programmeurs meer info over reporting services

 

Wenst u uw kennis op te frissen of te verbreden in de diverse rapporteringsmogelijkheden? Wilt u uw excel skills of die van uw medewerkers graag upgraden? Neem eens een kijkje van ons opleidingsaanbod

 

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om te zien wat Finpartners voor u kan betekenen.